Η Ευανθία Ρεμπούτσικα προσκαλεί τους φίλους της στη Θεσσαλονίκη σε μία μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της να μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.Το μουσικό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει μουσικές από  πολυβραβευμένα soundtracks όπως το Baharat, ή αλλιώς Πολίτικη Κουζίνα, το Babam ve oglum το οποίο βραβεύτηκε με το Discovery Soundtrack Award στη Γάνδη, το Ulak καθώς και συνθέσεις από την πρόσφατη δουλειά της για τις ταινίες Birleşen Gönüller, Nadide hayiat και Iftarlik gazoz. Επίσης, μουσική και τραγούδια από το δημοφιλές άλμπουμ Το Aστέρι και η Eυχή καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η Φθινοπωρινή Iστορία, το Συρανό ντε Μπερζεράκ το οποίο ενθουσίασε το κοινό για δύο συνεχόμενες χρονιές και Το Τρίτο Στεφάνι. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από την μουσική και τα τραγούδια της τελευταίας της δουλειάς για την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, 1968.

Μαζί της δύο μοναδικές τραγουδίστριες, η Έλλη Πασπαλά και η Dilek Koç. Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών, που ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας, άλλοτε μας απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε μας καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της. Η Dilek Koç, με μία μεγάλη διαδρομή στα μουσικά ρεύματα των Βαλκανίων, μας ταξιδεύει με την ιδιαίτερη φωνή της από την Θεσσαλονίκη στις μελωδίες και στα αρώματα της Ανατολής.

Η ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και μαζί με τους ταλαντούχους μουσικούς – σολίστες που φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στη συναυλία, κάθε παράσταση γίνεται μια μοναδική εμπειρία!

Info

02 Φεβρουαρίου 2019
Σαβ 21:00 (ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
35€, 30€, 25€, 20€ (13€*), 15€ (13€*), 10€ (μειωμένης ορατότητας)
* μειωμένο

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook