ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεύτερος εκπαιδευτικός που χάνεται άδικα και πρόωρα κατά τη διάρκεια μετάβασης στην υπηρεσία του

Η Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου εκπαιδευτικού που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 33 χρόνων σε τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς την ώρα που πήγαινε στο σχολείο στο οποίο υπηρετούσε ως αναπληρωτής δάσκαλος.

Σοκαρισμένη η εκπαιδευτική κοινότητα θρηνεί στη φετινή σχολική χρονιά το δεύτερο θύμα εκπαιδευτικού που χάνεται άδικα και πρόωρα κατά τη διάρκεια μετάβασης στην υπηρεσία του.

Τόσο οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί όσο και οι αναπληρωτές πληρώνουν ακριβά την “κανονικότητα” των σχολείων του κ. Γαβρόγλου, την αγωνία τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά, τον αγώνα τους να έχουν όλα τα παιδιά δασκάλους και καθηγητές στην ώρα τους.

Είναι ωστόσο τραγικά απαράδεκτο κάποιοι να χάνουν τη ζωή τους γι΄αυτά!

Στεκόμαστε δίπλα σε όλους του συναδέλφους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, που βιώνουν καθημερινά δυσμενείς συνθήκες μετακίνησης στα σχολεία τους μέσα σε ένα διαρκές άγχος και ανασφάλεια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Η Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

Δέσποινα Δάσιου                  Δημήτρης Καραμανλής

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook