«Χάος» της Έλλης ΠράντζουΣήμερα το βράδυ, η Ζώγια υποδέχεται την Έλλη Πράντζου και τις Εκδόσεις Οσελότος για την παρουσίαση του βιβλίου «Χάος».

“Ο έρωτας δεν προσδιορίζεται ούτε από τον εαυτό του.
Η ανθρώπινη ψυχολογία, άβυσσος.
Τα συναισθήματα μας, έννοιες αφηρημένες.
Η έμπνευση δε χαλιναγωγείται.
Και κάπως έτσι, εγένετο Χάος.
Ο,τι δεν μπορείς να καταλάβεις, νιώσε το.”

Χάος. Πολλά και μπερδεμένα συναισθήματα δημιουργούν το περίπλοκο τοπίο του σύγχρονου ανθρώπου. Πόθος, έρωτας, φθορά, οργή, θυμός -ένα αρχέγονο και αντιφατικό μαρτύριο οι ζωές μας. Πίσω από δρόμους και κτίρια κρύβεται μια δεύτερη πόλη. Μόνο δική μας. Μόνο για εμάς. Καμιά φορά ο ουρανός μοιάζει να εκφράζει με χρώματα όσα δεν καταφέρνεις να εκφράσεις εσύ με λέξεις.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Θεοδώρα Γλαράκη / Φιλόλογος
Ιωάννα Δανδέλια / Δημοσιογράφος
Βίκη Φραγκούδη / Σκηνοθέτης

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα απαγγείλει ο Βαγγέλης Μάγειρος, Ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Έλλη Πράντζου έχει σπουδάσει στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Συνέχισε τις σπουδές υποκριτικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Σύγχρονο Θέατρο-Βασίλης Διαμαντόπουλος”. Συμμετείχε κατά καιρούς σε διάφορες παραστάσεις θεατρικών ομάδων της Θεσσαλονίκης. Ενδιαφέροντα της μεταξύ άλλων είναι η ψυχολογία, η φιλοσοφία, η κοινωνιολογία, η ανθρωπολογία και η φωτογραφία. Μεγάλος της έρωτας είναι το γράψιμο, το οποίο την κέρδισε από μικρή ηλικία. Αρθρογραφεί σε διάφορες ιστοσελίδες και το παρόν βιβλίο αποτελεί το πρώτο της έντυπο εγχείρημα.

Ιnfo:

Παρουσίαση βιβλίου «Χάος»
Της Έλλης Πράντζου / Εκδόσεις Οσελότος
Σάββατο 12 Ιανουαρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια, Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 18.00
Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2310 243.459

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook