Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου καλωσορίζουμε το 2019 τρέχοντας στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που γίνεται πραγματικότητα με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)! 

Ο αγώνας δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ, η οποία καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα παραγωγής, επικοινωνίας και υλοποίησης της διοργάνωσης, και τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος».  

Για πρώτη φορά ο φετινός αγώνας καλεί τους δρομείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και με τη συνεισφορά του ΙΣΝ, να μετατρέψουν τη συμμετοχή τους σε ένα Πρωτοχρονιάτικο δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Με την συνεισφορά του ΙΣΝ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό: €5) θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αφιερώνουν το έργο τους στην προστασία και προάσπιση των παιδιών. Σε συνεισφορά δρομέα των €5, το ΙΣΝ θα συνεισφέρει επιπλέον €10, και ως εκ τούτου ο οργανισμός θα λάβει €15 από την εν λόγω συμμετοχή.

Οι οργανισμοί που θα ενισχυθούν στον φετινό αγώνα είναι: η Αμυμώνη, η ΕΛΕΠΑΠ, και η Φλόγα.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook