Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της 3ης Περιόδου 2018 των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.). Σε αυτή την εξεταστική περίοδο συμμετείχαν 2.014 υποψήφιοι και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εξετάσεις πιστοποίησης 1.837.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στη διαδρομή:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, κάθε υποψήφιος/α θα πρέπει να πληκτρολογήσει με κεφαλαία γράμματα, το ΕΠΩΝΥΜΟ, το ΟΝΟΜΑ, το ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ και την ημερομηνία γέννησής του.

Για την παραλαβή της Βεβαίωσης Επάρκειας, οι επιτυχόντες μπορούν να υποβάλουν Αίτηση (πατήστε εδώ για το έντυπο της αίτησης):

  • Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ή
  • Μέσω ταχυδρομείου στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Κέντρο Μελετών Ασφάλειας
Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη 
Π. Κανελλοπούλου 4, Τ.Κ. 101 77 , ΑΘΗΝΑ
[Για παραλαβή Βεβαίωσης Επάρκειας 3ης περιόδου 2018]

Ως προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται το χρονικό διάστημα από 31η Δεκεμβρίου 2018 έως και 14η Ιανουαρίου 2019.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook