Η Feelgood Records σε συνεργασία με τους Black Athena και τοRed Bull αποχαιρετούν το 2018 με ένα πάρτι αφιερωμένο στο New School Hip Hop/Trap ήχο της Αθήνας του σήμερα,στο “Wave Athens”.

Πάνω από 10 artists θα βρεθούν στο stage του Wave Athens με τα αγαπημένα παιδιά της Αθήνας ATH KIDS να αποτελούν το main act της βραδιάς παρουσιάζοντας live το νέο τους υλικό και φυσικά όλα τα  tracks που τους καθιέρωσαν ως μια από τις πιο καυτές ομάδες party της αθηναϊκής διασκέδασης.

Στο stage θα βρεθούν επίσης οι καταξιωμένοι και έμπειροι YinkaGio Melody, Black Athena και Grandbois, οι ανερχόμενοι Wizzel Badazz και Khay Be αλλά και οι πρωτοεμφανιζόμενοι πιτσιρικάδες Rugrat και Yokai.

Δεν είναι μυστικό ότι το New School Hip Hop/Trap είναι η νέα μαζική τάση που εξελίσσεται και μεγαλώνει με τεράστια ταχύτητα και η εποχή των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη περίοδος για βραδιές που το Sub παίρνει φωτιά και η διάθεση για nonstop party τερματίζει. Tο Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 22:00 το βράδυ, στο Wave Athens Club, Ηρακλειδών 61, Γκάζι (Απέναντι από την Τεχνόπολη) πρωτοεμφανιζόμενοι και ταλαντούχοι Djs και MCs θα μπλεχτούν με παλαιότερους και καταξιωμένους σε ένα party που θα επικρατεί ο χορός.

Violet City είναι το όνομα της επερχόμενης συλλογής που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records υπό την επιμέλεια των Black Athena στην αρχή του 2019 και θα περιέχει 16 πρωτότυπες ηχογραφήσεις γεμάτες από ελληνικό Rap (αγγλόφωνο/ελληνόφωνο) όπως αυτό ακούγεται το 2019.Πρώτο δείγμα από το Violet City mixtape αποτελεί η ολοκαίνουρια κυκλοφορία του Single “The Hustle” που συνοδεύεται από ένα ολόφρεσκο βίντεο όπου ο Wizzel Badazz κάνει “hustling” στους δρόμους της Αθήνας  με τους φίλους του.

Δείτε το βίντεο:

Info:

VIOLET CITY Christmas Party
W/ ATH KIDS (FULL CREW LIVE & DJ SETS) , YINKA (Live), GIO MELODY (Live), KHAY.BE (Live), WIZZEL BADAZZ (Live)
DJS: GRANDBOIS, BLACK ATHENA, YOKAI b2b RUGRAT
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
Στο WAVE ATHENS (Ηρακλειδών 61, Γκάζι)
(απέναντι από την Τεχνόπολη)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00
Είσοδος: 5€
Πληροφορίες: 2119967166-7

Συγκοινωνία

Μετρό: Στάση Κεραμεικός
https://www.stigmap.gr/odos25392-irakleidon-61.html

Facebook event
https://www.facebook.com/events/1943032499085368/

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook