Σήμερα το βράδυ, η Ζώγια ανοίγει την πόρτα της σε μια αισθητική πρόκληση και υποδέχεται την παράσταση Esthète Décadence.

Ο Πέτρος Σατραζάνης φέρνει στη σκηνή της Ζώγιας εκτός από το πιάνο του, τα ηχογραφημένα στη Μ.Βρετανία τραγούδια ενός δύσκολου θανάτου σε ποίηση Ν.Α Ασλάνογλου και Φρίντας Λιάππα. Μαζί με την “Μάτσκα Γκολέμα” (που αν και ανέκδοτη, παρουσιάζεται ήδη ραδιοφωνικά) συμπληρώνουν με πρώτο το “Έτσι κι αλλιώς” την πρώτη τραγουδοποιητική τριλογία του. Την παράσταση διανθίζει ένα πλούσιο λιμπρέτο μικρών μονολόγων και τραγουδιών. Απαντώντας με “Ίσως” στα μεγάλα ερωτήματα, δεν υποσχόμαστε λύσεις αλλά μονάχα αφορμές για τη συνέχιση του παιχνιδιού. Ο θίασος Esthète Décadence μεγαλώνει και επί σκηνής εμφανίζονται και τραγουδούν η Νατάσα Κοψαχείλη και ο Χρήστος Καράνταης, οι ηθοποιοί Τζωρτζίνα Βογιατζόγλου, Μαρία Σεμερτζίδου και σε ειδική εμφάνιση ο Φώτης Θεοδωρίδης. Μαζί τους ο Γιώργος Γεωργιάδης ως beatboxer. 

Ιnfo:
Πέτρος Σατραζάνης Live / Esthete Decadence

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια / Αλ.Σβώλου 54 / Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό / 9 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook