Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Στο Άσμα Ασμάτων Του Σολομώντα» στο ξενοδοχείο VALIS στο Βόλο. Το έργο του Θεολόγου-βυζαντινολόγου Δημητρίου Καππαδόκη φιλοξενήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην Αγριά από τον Τομέα Νεότητας και Πολιτισμού του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από το περίφημο «Άσμα Ασμάτων» του Σολομώντα, βιβλίο που περιλαμβάνεται στον Κανόνα της Παλαιάς Διαθήκης ως αλληγορική έκφραση της σχέσης Χριστού και Εκκλησίας. Τα δέκα τραγούδια του έργου ερμήνευσαν ο Σωκράτης Παπαϊωάννου, η Ευδοξία Κουτσαυτάκη και ο π. Ελευθέριος Κουτσαυτάκης, συνοδευόμενοι από εξαιρετικούς μουσικούς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χορωδία του Φιλύρου, καθώς και το Χορευτικό του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως «Αγία Φωτεινή η Νεαπολίτις», υπό την καθοδήγηση του Χοροδιδασκάλου Γιώργου Λυκεσά.

«Άσμα Ασμάτων του Σολομώντα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη επιτυχία και πρόσφατα εκδόθηκε σε ψηφιακό δίσκο cd.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Στο Άσμα Ασμάτων Του Σολομώντα» εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook