Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, πρόκειται να διοργανώσει Ημερίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης για τη νέα πρόσκληση υποβολής αιτήσεων 2019 για το τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Η Ημερίδα, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ) καθώς και σε Γραφεία Erasmus/ Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η παροχή πληροφόρησης προς τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τις επιμέρους δράσεις που αφορούν το τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης όπως η Διεθνής Κινητικότητα, οι Στρατηγικές Συμπράξεις καθώς και οι Κεντρικές Δράσεις (Capacity Building, Knowledge Alliances, European Universities, Jean Monnet και Erasmus Mundus Joint Master Degrees) για την νέα υποβολή αιτήσεων για το έτος 2019.

Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση αναφορικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην ημερίδα, συμπληρώστε τη φόρμα στο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwwpdHRy6P3U2xEJu3uM6vw451xRMrqkdeVHZSh6OdB4tGzg/viewform

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook