Ανακοίνωση-καταγγελία της Α’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης

Ο άθλος του Αλέξανδρου δεν αναγνωρίζεται από την ηγεσία της Ε.Ο. Τζούντο!

Από τα ναρκωτικά και τις Φυλακές στην ομάδα Τζούντο του Γυμναστικού Συλλόγου “ΗΡΑΚΛΗΣ” Θεσσαλονίκης και σε τουρνουά στην Οζάκα της Ιαπωνίας, με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ. Τον Μάρτιο του 2012 (υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό) ο Αθλητής Τζούντο του ΓΣ Ηρακλής Αλέξανδρος Ματασασβίλι, μέλος τότε της επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, έδωσε εξετάσεις στην επιτροπή ιεραρχίας νταν και επιμόρφωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Οι εξετάσεις έγιναν μέσα στην θεραπευτική κοινότητα για πρώτη φορά. Και τελευταία.

Ο Αλέξανδρος Ματασασβίλι έχει αποφοιτήσει με επιτυχία και αποτελεί αξιόλογο μέλος στην κοινωνία.Η Ελληνική Ομοσπονδία προκήρυξε σε συνεργασία με την ΓΓΑ σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας. Στο αίτημα εδώ και μήνες να δοθεί βεβαίωση στο άνθρωπο που έδωσε την μάχη της Ζωής του δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση. Η ομοσπονδία στο αίτημά του για το πρώτο νταν δεν έχει απαντήσει, αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν αναγνωρίζει αυτές τις εξετάσεις ούτε τα αποτελέσματα. Η απόκτηση πτυχίου Γ’ κατηγορίας από τον άξιο αυτόν άνθρωπο αποτελεί προσόν για να προσφέρει στην κοινωνία. Με λίγα λόγια η ηγεσία της ομοσπονδίας του Τζούντο στα πλαίσια του «αθλητικού πνεύματος» προφανώς αρνείται το δικαίωμα σ’ έναν άνθρωπο που έδωσε μάχη για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και την παρανομία και να φτιάξει τη ζωή του μέσω του αθλητισμού να συνεχίσει και να εξελιχθεί παραπέρα.

Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για επανένταξη πρέπει να στηρίζεται με όλες μας τις δυνάμεις.

Να δοθεί η βεβαίωση που πιστοποιεί την επιτυχία στις εξετάσεις.

Να μην στερηθεί η ευκαιρία από έναν νικητή της μάχης ενάντια στην εξάρτηση να προχωρήσει στη ζωή του!

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook