Γράμμα μαθήτριας προς τους καθηγητές της…

από τον πίνακα ανακοινώσεων του Διαπολιτισμικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

δημοσιεύεται με άδεια των συναδέλφων

χωρίς σχόλια…

(Α’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης)

«Αγαπητοί ήρωες που δεν σας έχουν τραγουδήσει,

σας αφιερώνω τη Μέρα των Ευχαριστιών, σε εσάς που ποτέ δεν κάνατε τους μαθητές να αισθάνονται απλώς σαν ένας αριθμός στην τάξη…

            Κα …………, σας ευχαριστούμε που είστε μία από τις πιο εξαιρετικές εκπαιδευτικούς, που θα ζουν για πάντα στα μυαλά και τις καρδιές των μαθητών, των οποίων έχετε αγγίξει τις καρδιές!

            Κα …………, σας ευχαριστούμε για όλη τη σοφία που μοιραστήκαμε και που ήσασταν ένα λαμπρό παράδειγμα σκληρής δουλειάς!

            Κα …………, αν υπήρχε Νόμπελ για τον καλύτερο καθηγητή, θα το παίρνατε!

            Κα …………., σας ευχαριστώ που μου διδάξατε μαθήματα, που τα κουβαλάω στο ταξίδι της ζωής μου και μου δώσατε σχολικές αναμνήσεις που θα εκτιμώ για πάντα!

            Προκαλώ οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο να βρει πιο θετικό άνθρωπο από σας! Ευχαριστώ που ήσασταν πηγή έμπνευσης, Κα ………….!

            Πριν πω οτιδήποτε, θα ήθελα να απολογηθώ για όλες τις φορές που θα έπρεπε να προσέχω περισσότερο. Ειλικρινά, εκτιμώ τη δουλειά σας και το πόσο καταπληκτικός άνθρωπος είστε!

            Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι δεν θα έβλεπα τη Φυσική σαν εφιάλτη, μέχρι που γίνατε καθηγητής μου. Το πάθος που έχετε για τη δουλειά σας και για αυτό που διδάσκετε είναι προφανές! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας, Κ …………..!

            Κα …………., δεν ξέρω που βρίσκετε την υπομονή, το σθένος και την ενέργεια να διαχειρίζεστε όλους εμάς κάθε μέρα. Σας ευχαριστούμε για το χαμόγελο, που έχετε πάντα στο πρόσωπό σας!

            Γλυκιά από έξω, αλλά ακόμα πιο γλυκιά από μέσα.  Ο καθένας θα θεωρούσε τον εαυτό του τυχερό να έχει τέτοια σπουδαία καθηγήτρια σαν εσάς, Κα …………!

            Κα …………., είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τη εξαιρετική συμπεριφορά σας, που την διατηρείτε ενώ ασχολείστε με όλους τους μαθητές. Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!

            Μόνο ένας καθηγητής σαν εσάς θα μπορούσε  να κάνει το σχολείο ανεκτό, τα μαθηματικά αρεστά και τους στόχους επιτεύξιμους. Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ, Κ ………!

               Σε σας Κα……….,  Κα……….. και Κα………… σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σας είδα να επιλέγετε την ευγένεια, όταν άλλοι θα θύμωναν και έβλεπα  να δουλεύετε όσο πιο σκληρά μπορούσατε, άσχετα από τις συνθήκες. Σας ευχαριστώ ευγενικές ψυχές!

Είσαστε όλοι πολύ περισσότερο από καθηγητές…..

Ειλικρινά, μια ευγνώμων μαθήτρια

Που δεν μπορεί να βρει λέξεις να εκφράσει

Όλη την ευγνωμοσύνη της!»

Γράμμα μαθήτριας

Αφιερωμένο σε όσους αμφισβητούν και υποσκάπτουν την προσφορά  και την αγωνία των δασκάλων των παιδιών μας…

Η Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

Δέσποινα Δάσιου                  Δημήτρης Καραμανλής

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook