Από την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις μέχρι τις 30/12 η αγαπημένη παράσταση κουκλοθεάτρου της Αλεξίας Αλεξίου, «Ο Πέτρος και ο Λύκος», επιστρέφει στις νέες «Φιγούρες και Κούκλες»!

«Ο Πέτρος & ο Λύκος», το κλασικό παραμύθι του S. Prokofiev θα ζωντανέψει μαγικά, κουκλοθεατρικά, μπροστά στα μάτια σας αυτά τα Χριστούγεννα!

Όλα μπορούν να συμβούν, όταν η Αλεξία Αλεξίου ζωντανεύει νότες και κούκλες!

Οι ήρωες-κούκλες της ιστορίας προσωποποιούνται μέσω ενός ή περισσότερων οργάνων. Το φλάουτο εκπροσωπεί το πουλί, το όμποε την πάπια, το κλαρίνο τη γάτα, το φαγκότο τον αυστηρό παππού, τρία κόρνα παίζουν τον λύκο, τα έγχορδα όλα μαζί τον Πέτρο, τα ξύλινα πνευστά τους κυνηγούς, τα τύμπανα και η γκρανκάσα βροντούν σαν τις τουφεκιές τους.

Η παράσταση ολοκληρώνεται με τη δημιουργική έκφραση των παιδιών, τα οποία με τη βοήθεια της κουκλοπαίκτριας ολοκληρώνουν το έργο κλείνοντας πανηγυρικά την τελευταία σκηνή του, την παρέλαση προς το ζωολογικό κήπο!

Εξασφαλίστε τις θέσεις σας τηλεφωνικά και διασκεδάστε οικογενειακά με  ένα υπέροχο μουσικό παραμύθι, σε μια ευρηματική διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου!

-Για παιδιά ΑΝΩ των 3 ετών-

INFO

Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου

Τοποθεσία: «Φιγούρες και Κούκλες» – Νέος Χώρος, Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο (Στάση ΤΡΑΜ «Αμφιθέας»)
Ημερομηνία: Κυριακή 2, 16, 30 /12, ώρα: 11.30. Σάββατο 8, 22 /12, 17.30. Διάρκεια: 50΄.
Πληροφορίες/Κρατήσεις: Τηλ. 210 3227507  / 6937714733, www.fkt.gr
Τιμή εισιτηρίου:  7 ευρώ

Οι παραστάσεις Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα συνεχίζονται εναλλάξ με τις παραστάσεις κουκλοθεάτρου.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook