ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΜΕ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Η Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταδικάζει τη στοχοποίηση συναδέλφων αλλά και ΕΛΜΕ από φασιστικούς κι εθνικιστικούς κύκλους, που έχουν βάλει στο στόχαστρο τα σχολεία και τους μαθητές μας, με ιδιαίτερη σφοδρότητα τις τελευταίες μέρες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί στην Ημαθία, που στοχοποιούνται στο διαδίκτυο, με υβριστικούς και εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, μέσω της αλλοίωσης και διαστρέβλωσης των λεγομένων τους στην σχολική αίθουσα.

Αλλά και Χρυσαυγίτης βουλευτής σε ομιλία του σήμερα στη Βουλή, στοχοποίησε την Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για την ανακοίνωσή της «Έξω οι φασίστες από τα σχολεία», την οποία μάλιστα κατέθεσε στα Πρακτικά της Βουλής!

Η στοχοποίηση συναδέλφων και ΕΛΜΕ έχει στόχο την τρομοκράτηση τόσο των εκπαιδευτικών όσο και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η άθλια αυτή συκοφαντική επιχείρηση τρομοκράτησης δεν θα περάσει! Οι εκπαιδευτικοί έχουμε υποχρέωση να αποκαλύψουμε στα μάτια των μαθητών μας τον πραγματικό ρόλο των φασιστικών κι εθνικιστικών οργανώσεων. Να πούμε τα πράγματα με  το όνομά τους!

Να αναδειχτεί η ανάγκη για πραγματικούς αγώνες για τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα της νέας γενιάς ,ενάντια στην πραγματική αιτία που γεννά το φασισμό, στο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα. Το τσάκισμα του φασισμού είναι υπόθεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος που όσο δυναμώνει ο ταξικός του προσανατολισμός, θα απομονώνεται η επιρροή των φασιστικών κι εθνικιστικών οργανώσεων, θα αποκαλύπτεται ο ρόλος τους στις συνειδήσεις των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αναλάβουν δράση μέσα στα σχολεία!

Η ΕΛΜΕ θα στηρίξει με όλα τα μέσα και θα καλύψει όλες τις ενέργειες συναδέλφων στα σχολεία τους ενάντια στο Φασισμό και τον Εθνικισμό!

Η Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

Δέσποινα Δάσιου                  Δημήτρης Καραμανλής

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook