Από τις 26-11 έως τις 28-11-2018 το μεσημέρι διεξάγεται το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας της Εκπαίδευσης (Εuropean Trade Union Committee for Education, ETUCE) στο ξενοδοχείο Wyndham Grand, Mεγ. Αλεξάνδρου 2.

 H ΕΤUCE αποτελεί τον μεγαλύτερο κοινωνικό εταίρο της Εκπαίδευσης στον ευρωπαϊκό χώρο. Είναι το Ευρωπαϊκό Τμήμα της Εκπαιδευτικής Διεθνούς και (Education International) αντιπροσωπεύει 132 εκπαιδευτικές ομοσπονδίες από 51 χώρες της Ευρώπης.  

Το συνέδριο αυτό, το οποίο διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης κάθε φορά, φιλοξενείται φέτος στην Αθήνα από τις δύο ελληνικές ομοσπονδίες εκπαίδευσης την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ και συμμετέχουν αντιπροσωπείες από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των υπόλοιπων χωρών της Ευρώπης, 250 σύνεδροι. Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι “Διαμορφώνοντας το Μέλλον της Ευρώπης: Ο ρόλος των Εκπαιδευτικών Συνδικάτων”. 

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook