Λήγει αύριο, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00, η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr).

Γενικές πληροφορίες

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Οι προϋποθέσεις και οι λόγοι μετάθεσης πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο που λήγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών με τα κριτήρια μετάθεσης δικαιολογητικών.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται και οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης,χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

Μπορείτε να δείτε τις εγκυκλίους μεταθέσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης 2018-2019 στους παρακάτω συνδέσμους:

Η Εγκύκλιος Πρωτοβάθμιας

Η Εγκύκλιος Δευτεροβάθμιας

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook