Η Επιστημονική Μονάδα «Μειονοτική, Διαπολιτισμική και Ομογενειακή Εκπαίδευση Σχολεία Φυλακών» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και οι Εταίροι του Ευρωπαϊκού Έργου (ERASMUS+) “Online Professional Development in Second Chance Education” (ePODS) διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:

«Προκλήσεις και προοπτικές για την Εκπαίδευση Δεύτερης Ευκαιρίας: Εξελικτικά Πρότυπα για βιώσιμες λύσεις στην Επιμόρφωση»

 H Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 (9:00-15:30) στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (4ος όροφος, Αν. Τσόχα 36, 11521, μετρό Αμπελόκηποι).

 Σκοπός της Ημερίδας είναι με αφετηρία τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Έργου (ePODS) να συζητηθούν οι προοπτικές στην επαγγελματική εξέλιξη των εκπαιδευτών που υπηρετούν διαφορετικές μορφές Εκπαίδευσης Δεύτερης Ευκαιρίας.     

 Η Ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη του ΥΠΠΕΘ, Διευθυντές/ντριες Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, Διευθυντές/ντριες των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης, στελέχη Δημόσιων ΚΔΒΜ καθώς και σε στελέχη Σχολείων Φυλακών.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook