Ειδοποίηση για τις κάρτες του ΟΑΣΘ

Προσοχή!!! Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από την ΕΔΟΘ  ότι οι κάρτες πια θα δίνονται απευθείας από τον ΟΑΣΘ στον εκπρόσωπο του κάθε σωματείου αφού πρώτα πληρωθούν θα πρέπει όσοι θέλουν να αγοράσουν κάρτα να προπληρώσουν την αξία της και να έρθουν για να παραλάβουν την κάρτα τους σε νέο ραντεβού .

Για την απλοποίηση της διαδικασίας και για την αποφυγή λαθών η προπληρωμή των χρημάτων θα γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μέχρι και τις 26-11-2018.

Τράπεζα Πειραιώς
GR66 0172 4050 0054 0501 5271 548
δικαιούχος : ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (κινητό 6945412904)

Τιμές εισιτηρίων: (μηνιαίες κάρτες 24€. )

Προσοχή στα στοιχεία κατάθεσης θα αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη-καταθετών και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επιπρόσθετα θα πρέπει να αποστείλετε email στο [email protected] με θέμα «Αγορά κάρτας ΟΑΣΘ» και συμπληρωμένη την παρακάτω φόρμα

Σημειώνεται ότι δικαίωμα αγοράς κάρτας έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το 2018.

Οι συνάδελφοι που θέλουν να αγοράσουν κάρτα πρώτη φορά πρέπει να απευθυνθούν στο αντιπρόεδρο της ΕΛΜΕ Φιλίππου Χρήστο για οδηγίες έκδοσης μόνιμου στελέχους του ΟΑΣΘ.

Πατήστε εδώ για το έγγραφο

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook