Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η ΥΑ σχετικά με την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στις σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας, Γ’ Αθήνας, Δ’ Αθήνας, Πειραιά, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής του συνημμένου πίνακα (βλ. σχετ. Απόφαση).

Σύμφωνα με την Απόφαση, ο Πρόεδρος του οικείου Τμήματος ή ο υπεύθυνος Καθηγητής οφείλει να ενημερώνει εγκαίρως τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τον Διευθυντή του σχολείου για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται οι επισκέψεις των φοιτητών στο σχολείο τους.

Οι φοιτητές να έχουν μαζί τους τη φοιτητική τους ταυτότητα και να συνοδεύονται από τον υπεύθυνο καθηγητή, ο οποίος θα καταθέτει στον Διευθυντή κάθε σχολείου έγγραφο του Τμήματος, όπου θα αναγράφονται τα ονόματα των φοιτητών που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη πρακτική άσκηση.

Δείτε την Απόφαση εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook