Συνάντηση με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Οικουμενικού Θρόνου στο Φανάρι ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γαβρόγλου δήλωσε τα εξής:

«Επισκέφθηκα τον Παναγιώτατο σε μια συνάντηση που είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετό καιρό. Είχαμε, όπως πάντα, μια εξαιρετικά ειλικρινή συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων. Τον ενημέρωσα για ένα σύνολο θεμάτων και άκουσα τους προβληματισμούς του. Θα μεταφέρω τους προβληματισμούς. Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η επιδίωξή μας είναι ο διάλογος, ο οποίος είναι ιδεολογική και πολιτική δέσμευσή μας να αποτελεί τον τρόπο για να λύνονται τα όποια θέματα. Και πάλι θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτατο και για τον χρόνο του και για την ευκαιρία που μας έδωσε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο ζητημάτων που αφορούν και το Πατριαρχείο».

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook