Με σχετική Υπουργική Απόφαση, εγκρίθηκε η παραγωγή και διανομή των διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –“Διόφαντος”», για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του σχολικού έτους 2019-2020.

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους εδώ

Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Ν. 3966/2011(ΦΕΚ 118Α/24-5-2011), ο αριθμός των αντιτύπων των διδακτικών βιβλίων καθορίζεται από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) –«Διόφαντος», μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων και αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των σχολικών μονάδων και τα υπάρχοντα αποθέματα κάθε τίτλου.

Ο αριθμός των αντιτύπων των βιβλίων για τις Τάξεις Υποδοχής Ζ.Ε.Π. καθορίζεται από το «Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.)-“Διόφαντος”» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Σπουδών, Προγραμμάτων & Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Η σχετική δαπάνη παραγωγής και διανομής όλων των τίτλων θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του «Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.)-“Διόφαντος”».

Διαβάστε ακόμα:

Τα διδακτικά βιβλία Δημοτικού και Γυμνασίου για το 2018-2019

Τα διδακτικά βιβλία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για το 2018-2019

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook