Στο πλαίσιο του προγράμματος «GRAEDUCATION» και σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό κέντρο του βιοτεχνικού επιμελητηρίου του Münster (Γερμανία), το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ, τo Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προσκαλεί εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ82-Μηχανολογίας, ιδίως όσους/ες κατά το σχολικό έτος 2018-2019 διδάσκουν στον Τομέα Μηχανολογίας των ΕΠΑΛ, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε διήμερη επιμόρφωση με θέμα «Αντλίες θερμότητας στο πλαίσιο της τεχνολογίας ψύξης και θέρμανσης». Η επιμόρφωση θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 13 και 14 Νοεμβρίου 2018 (13:00 μ.μ. -18:00 μ.μ.). 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων/συμμετεχουσών (έως 20 εκπαιδευτικοί) θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας ως προς τις αιτήσεις που θα γίνουν δεκτές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι/ες παρακαλούνται να έχουν διασφαλίσει τη διαθεσιμότητά τους και για τις δύο ημέρες και ώρες του εργαστηρίου (13 και 14 Νοεμβρίου 2018, 13:00-18:00).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας του ΙΕΠ  (https://iep.edu.gr/services/mitroo/) ως την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, ώρα 15:00 μ.μ. Η επιλογή των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών θα γίνει αποκλειστικά με βάση τη σειρά χρονικής προτεραιότητας υποβολής των αιτήσεων. Βεβαίωση παρακολούθησης θα χορηγηθεί μόνο στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες που θα λάβουν μέρος στις εργασίες και των δύο ημερών.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook