Εναρκτήρια εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων, στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, την Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018.

  • Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα «ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ στα ΕΠΑΛ», από μαθητές και εκπαιδευτικούς που το υλοποίησαν πιλοτικά το προηγούμενο σχολικό έτος.
  • Επιπλέον, θα παρουσιασθεί ο θεσμός «ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ – ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ», από εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργοδότες.
  • Τέλος, θα πραγματοποιηθεί συναυλία από μαθητικά μουσικά συγκροτήματα.

Σημειώνεται ότι η Ευρωπαϊκή εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία επιδιώκει να καταστήσει ελκυστικότερη την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Φέτος, θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου 2018 και οι κύριες εκδηλώσεις και δραστηριότητες θα διοργανωθούν στη Βιέννη. Επιπλέον, σε διάφορα κράτη – μέλη της Ε.Ε., τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, θα διεξαχθούν διάφορες τελετές έναρξης, εκδηλώσεις και δραστηριότητες σχετικές με την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Τόπος: Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων (Θεσσαλονίκης 151 Καλλιθέα, έναντι σταθμού ΗΣΑΠ)

Ώρα: 18:00 – 22:00

(Υπουργείο Παιδείας)

Διαβάστε ακόμα:

Σημαντική αύξηση του μαθητικού δυναμικού στα ΕΠΑΛ – Αναλυτικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook