Στο πλαίσιο συνεργασίας του Κέντρου Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών με το Πρόγραμμα «ΙΑΣΩΝ» προσφέρονται δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού (επίπεδο βασικής γνώσης A2) (κωδικός ΡΩΣ-Α2Α) σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς  φοιτητές του Α.Π.Θ. κατά το χρονικό διάστημα από 6 Νοεμβρίου 2018 έως 24 Μαΐου 2019.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη βασικών γλωσσικών δεξιοτήτων στη ρωσική γλώσσα (επίπεδο Α2).

Πληροφορίες για το μάθημα:

• Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όλων των Τμημάτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης 

• Το μάθημα θα διδάσκεται δύο φορές την εβδομάδα (4 ακαδημαϊκές ώρες) Τρίτη 19:30-21:00 και Πέμπτη 19:30-21:00 στην  αίθουσα Δ/Γλωσσικό εργαστήρι του ΚΔΞΓ (ισόγειο Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) από τον Διδάσκοντα κ. Φωτιάδη Δημήτριο, Δρ. Ρωσικής Φιλολογίας. 

• Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο μάθημα είναι η γνώση της ρωσικής γλώσσας σε επίπεδο Α1 που αποδεικνύεται με πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Α1 ή βεβαίωση συμμετοχής στο διατμηματικό μάθημα Α1 του ΚΔΞΓ.

Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00

Πληροφορίες-επικοινωνία

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ελένη Κουτούση
Τ: 2310995165

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook