Στον απόηχο ακόμα της μεγάλης του επιτυχίας «Untitled» που το φετινό καλοκαίρι προβαλλόταν στο βρετανικό μουσικό κανάλι του MTV, ο δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) επανέρχεται «απροειδοποίητα» την ημέρα των γενεθλίων του (9/10) μ’ ένα νέο track με τίτλο «Bliss».

Το track θυμίζει score που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί μουσικό θέμα σε ταινία «θρίλερ». Αίσθηση προκαλεί η νότα που ακούγεται σταθερά να «παίζεται» από την αρχή μέχρι το τέλος και που όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος ο δημιουργός έχει συμβολική γι’ αυτόν σημασία. Τον αγώνα της επιβίωσης.  Όσο για τις «φωνές» που ακούγονται στο track δίνουν μία «ιδιαίτερη» κινηματογραφική διάσταση.  

Το νέο single κυκλοφορεί σε όλα τα μεγάλα ψηφιακά καταστήματα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records ενώ παράλληλα αποτελεί το 8ο κατά σειρά single του δημιουργού. 

Τέλος, το track θα ακούγεται στο ραδιοφωνικό σποτ του κρατικού ραδιοφώνου (πρώτο και τρίτο πρόγραμμα) που θα επιμεληθεί ο ίδιος ο δημιουργός για την προώθηση της ομαδικής εικαστικής έκθεσης «Ευ- Η Τέχνη συναντά την Ελληνική γλώσσα» τον φετινό Οκτώβριο στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή.

Official Link του δημιουργού
https://www.facebook.com/officialtasosp/

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook