Ανακοίνωση σχετικά με την έκδοση κάρτας σίτισης και τις φήμες για τη λειτουργία της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης (Π.Φ.Λ.) εξέδωσε το ΔΣ της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης ΑΠΘ.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές

Σε σχέση με φήμες που κυκλοφορούν μεταξύ ορισμένων φοιτητών ότι, η Π.Φ.Λ. προτίθεται να επιβάλει ή έχει επιβάλει αντίτιμο για τη σίτισή τους, σας ενημερώνουμε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη.

Η διοίκηση της Π.Φ.Λ. σε μία δύσκολη εποχή για τη χώρα μας και με σεβασμό στη δημόσια χρηματοδότηση, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δωρεάν και ποιοτική σίτιση των φοιτητών του Α.Π.Θ. σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Η έκδοση της κάρτας σίτισης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη διασφάλιση της δωρεάν σίτισης των φοιτητών μας.

Ευχαριστούμε τους 7700 φοιτητές μας που από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα, έχουν υποβάλει αίτηση για έκδοση κάρτας σίτισης. Όσοι από τους φοιτητές αυτούς δεν έχουν ακόμη υποβάλει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα πρέπει να το κάνουν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Προσκαλούμε επίσης, όσους φοιτητές δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για έκδοση κάρτας σίτισης, να το κάνουν το συντομότερο δυνατόν και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΦΛ / 11.10.2018

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook