Πρωτοπόρο πρόγραμμα από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου για ασθενείς με Νόσο Parkinson

LSVT LOUD: Ειδικό πρόγραμμα για ασθενείς με Νόσο Parkinson έρχεται από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα!

Το LSVT LOUD είναι μία τεχνική θεραπείας της φωνής και της ομιλίας για ενήλικες και παιδιά με διαταραχές ομιλίας, με ειδίκευση στη Νόσο Parkinson. Η αναγνωρισμένη αυτή μέθοδος βασίζεται σε ερευνητικά και θεραπευτικά δεδομένα τα οποία υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, με τις άοκνες προσπάθειες και τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες των εμπνευστών του Κέντρου, Λευτέρη Μέλιου και Μαρίας Ιγνατίου, δίνει μία μοναδική δυνατότητα στους ειδικούς να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στο LSVT LOUD. Οι επιστήμονες και ερευνητές της LSVT Global έρχονται στην Αθήνα στις 20 & 21 Οκτωβρίου για το διήμερο πρόγραμμα πιστοποίησης.

Ενημερωτικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (14 Οκτωβρίου) και στην Αθήνα (21 Οκτωβρίου). Οι ειδικοί επιστήμονες και το ευρύτερο κοινό θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τα προγράμματα LSVT LOUD και LSVT BIG σε ομιλίες, με εισηγήτριες τις Δρ. Fox και Δρ. Ramig.

Οι υπεύθυνοι του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, Λευτέρης Μέλιος και Μαρία Ιγνατίου, προσκαλούν τους ασθενείς με Νόσο Parkinson να γνωρίσουν το πρόγραμμα και να παρευρεθούν δωρεάν σε μία διαδραστική συνεδρία, σε μία ειδική ενότητα αφιερωμένη μόνο σ’ αυτούς, στο πλαίσιο της διήμερης εκπαίδευσης στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς και οι συνοδοί τους μπορούν να κρατήσουν θέσεις επικοινωνώντας με το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και να δουν περισσότερα στο www.diepistimoniko.gr

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κερκύρας 5 – Τ.Κ.: 453 32 – Ιωάννινα
Τηλέφωνα: 2651067320 & 6986180630
email: [email protected]

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook