Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τεχνική ημερίδα για τη διαχείριση των εγκεκριμένων σχεδίων της Βασικής Δράσης 1 του Προγράμματος Erasmus+ «Μαθησιακή Κινητικότητα του προσωπικού της Σχολικής Εκπαίδευσης» που πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών η Εθνική Μονάδα Συντονισμού-ΙΚΥ για τον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης.

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι σχολικών μονάδων καθώς και στελέχη Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Βασικής Δράσης 1 / Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης για το έτος 2018.

Πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις από στελέχη του τομέα Σχολικής Εκπαίδευσης, οι οποίες είχαν ως στόχο την ορθή, αποτελεσματική και σύννομη διαχείριση των σχεδίων αλλά και την ολοκληρωμένη ενημέρωση των δικαιούχων φορέων για τους εθνικούς και κοινοτικούς κανόνες του προγράμματος.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την υποβολή ερωτημάτων σχετικά με διαχειριστικά ζητήματα από τους εκπροσώπους των δικαιούχων φορέων και τη παροχή διευκρινιστικών απαντήσεων από τα στελέχη του IKY.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook