Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Μέσα στο διήμερο, 20-21 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει η Β’ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με το Ενημερωτικό του  αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή, σήμερα Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα γίνει η Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών στην Γενική Εκπαίδευση και στα Μουσικά. Ο αριθμός των προσλήψεων θα είναι περίπου 800-850, ενώ οι προσλήψεις για τις ΔΥΕΠ θα γίνουν πιθανώς την επόμενη εβδομάδα. Τέλος, θα γίνουν και κάποιες περιορισμένες προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός των προσλήψεων κατά την πρώτη φάση ανήλθε στις 16320, από τις οποίες 12392 έγιναν στην Πρωτοβάθμια και 3988 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Ειδικότερα, στις δομές Ειδικής Αγωγής  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσλήφθηκαν 5841 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (3629 και 2212 αντίστοιχα). 

Στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προσλήφθηκαν 8763 δάσκαλοι,  νηπιαγωγοί και εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, ενώ στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 1776  καθηγητές.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook