Ο DJ YUKSEK έρχεται στην Αθήνα εγκαινιάζοντας τα «Feelgood Nights», τη νέα σειρά parties με την σφραγίδα της Feelgood Records.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, ο πολυχώρος 48 Urban Garden θα μεταμορφωθεί σε ένα εξωτικό σκηνικό, με το discohouse dj set του YUKSEΚ, στο πρώτο μεγάλο party της νέας σεζόν.

Ο Υuksek είναι ο πιο επίκαιρος πρεσβευτής της blog house σκηνής και ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του δεύτερου κύματος της Γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής, με συνοδοιπόρους του ονόματα όπως Justice, Breakbot, Brodinski κ.α.. Η μουσική του εξελίσσεται διαρκώς μετατρέποντας τον ίδιο σε superstar dj με εκατοντάδες χιλιάδες views σε online dj set και ασταμάτητες εμφανίσεις στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Τα πρόσφατα edits του στο νεοϋρκέζικο label Razor N’ Tape και στο επιδραστικό blog La.Ga.Sta., η συνεργασία του με τη Μόνικα για τα ραδιοφωνικά hit singles  “Make It Easy” και “Break My Heart”
αλλά και το κλασικό French electro anthem “Tonight” του 2008, είναι μόνο κάποια από τα δείγματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει και να μαγεύει.

INFO
A TROPICAL «FEELGOOD NIGHT» W/ DJ YUKSEK (PARTYFINE / FRANCE)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

48 URBAN GARDEN
(Αρματολών & Κλεφτών 48, Αθήνα),
Τηλέφωνο κρατήσεων : 21 3028 1866
Ο χώρος θα διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς.

Είσοδος: 5€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook