Διαθέσιμη θα είναι από σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων e-eggrafes προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης για ΓΕΛ και  ΕΠΑΛ. Υπενθυμίζουμε ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών ή τους ίδιους τους μαθητές εάν είναι ενήλικοι, αποκλειστικά για  λειτουργούντα τμήματα.

Η διαδικασία θα διαρκέσει έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης

Από τη 12η Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 12:00 και έως την 21η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης για ΓΕΛ και  ΕΠΑΛ από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών ή τους ίδιους τους μαθητές, εάν είναι ενήλικοι. Και σ’ αυτή την περίπτωση οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής – δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για  λειτουργούντα τμήματα.

Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής – δήλωση προτίμησης και να την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 21η Σεπτεμβρίου στον Διευθυντή του σχολείου προκειμένου να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook