Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσίασε ένα νέο track με τίτλο «Untitled».

Το single κυκλοφόρησε ψηφιακά μέσω της Fm Records και ήδη έχει ανεβεί στην #1 του Gr-Top 100, στο #1 του Google Play, στα 100 πρώτα Dance Singles της Μ.Βρετανίας (θέση #72), στα 10 πρώτα του Billboard (θέση #9) καθώς επίσης και στα 10 πρώτα του επίσημου chart των singles της IFPI της Ελλάδας (θέση #8).

Να θυμίσουμε, επίσης, πως το single ήταν όλο τον Ιούλιο στην playlist του ραδιοφωνικού σταθμού Best 92.6

Στις 4/8/2018 το animated video clip του τραγουδιού που έφτιαξε ο βραβευμένος Δανός graphic designer Urs Basteck, έκανε πρεμιέρα στο μουσικό κανάλι MTV της Αγγλίας στις 15:00 το μεσημέρι ώρα Αγγλίας και έχει ενταχθεί στην playlist του καναλιού για τον μήνα Αύγουστο. 

Το μέλλον, όμως, του Untitled” δεν σταματάει εδώ. Ο δημιουργός ανέβασε στο επίσημο κανάλι του στο YouTube ένα «ιδιαίτερο» trip hop remix του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο «STAY» όπου στα φωνητικά είναι ο Αμερικανός τραγουδιστής της soul Emmanuel Adufah ή αλλιώς sirManny.

Σύντομα, πρόκειται να γυριστεί στην Αμερική και ένα videoclip για το συγκεκριμένο τραγούδι. 

Συνέντευξη του Τάσου Πέτσα στο schooltime.gr

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook