Δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ τα Προγράμματα Σπουδών για 5 ειδικότητες του Μεταλυκειακού έτους – τάξης μαθητείας».

Αναλυτικά τα Προγράμματα Σπουδών:

  1. Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ ειδικότητας «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών»
  2. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας» ειδικότητας «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών» (ΦΕΚ)
  3. Το Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ ειδικότητας «Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής» (ΦΕΚ)
  4. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας» ειδικότητας «Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής» (ΦΕΚ)
  5. Το Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ ειδικότητας «Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής» (ΦΕΚ)
  6. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας» ειδικότητας «Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής» (ΦΕΚ)
  7. Το Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ ειδικότητας «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων» (ΦΕΚ)
  8. Επικαιροποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το «Μεταλυκειακό έτος – τάξη μαθητείας» ειδικότητας «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων» (ΦΕΚ)
  9. Πρόγραμμα Σπουδών του ΙΕΠ για το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του Μεταλυκειακού έτους-τάξης μαθητείας των ΕΠΑΛ ειδικότητας «Τεχνικός Οχημάτων» (ΦΕΚ)

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook