Την Κυριακή 26 Αυγούστου, στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου 2018, θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση «Από το Broadway στο Hοllywood», στο αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Πρόκειται για ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, την πιο μαγευτική βραδιά του καλοκαιριού, που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Το κοινό θα απολαύσει τα πιο εμβληματικά τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη (τενόρος). Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτριος Νέπκας και στο Electone ο Παναγιώτης Κουντούρης. Οι καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν- σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη παράσταση ενθουσίασε το κοινό της Έδεσσας όπου παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Την ώρα που ο ουρανός θα φωτίζεται από το πιο λαμπερό φεγγάρι, το αίθριο του Μουσείου θα πλημμυρίζει από αγαπημένες μελωδίες διάσημων musicals (π.χ. «Les Miserables», «West side story» κ.α.) αλλά και τραγούδια από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος.

Είσοδος ελεύθερη

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς
Δημόσιες Σχέσεις/ Επικοινωνία: Έφη Τσαμπάζη, 6945908567

Πληροφορίες

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού: Λεωφόρος Στρατού 2
Κυριακή 26 Αυγούστου
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook