Κλιμάκιο του Υπουργείου Παιδείας αποτελούμενο από τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Διευθυντή Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιώργο Πολίτη, και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, Βασιλική Ξυθάλη, επισκέφτηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου τις πυρόπληκτες περιοχές.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σειρά επισκέψεων και συσκέψεων στις σχολικές μονάδες: 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης και ΕΠΑΛ Ραφήνας.

Συζητήθηκαν οι έκτακτες ανάγκες των εν λόγω σχολικών μονάδων, που προέκυψαν μετά την πυρκαγιά, και η στελέχωσή τους στο πλαίσιο της λειτουργίας για την υποστήριξη μαθητών των περιοχών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας. Το κλιμάκιο του Υπουργείου συναντήθηκε επί τόπου με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ, τον Δήμαρχο Ραφήνας, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης (Αγίας Μαρίνας). Επίσης, επισκέφθηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Ραφήνας και τις παρακείμενες κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που διατίθενται για την στέγαση πυρόπληκτων οικογενειών.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook