Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και την αμέριστη  συμπαράστασή του στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστών, των εναέριων μέσων κατάσβεσης αλλά και των εθελοντών που ρίχτηκαν με αυταπάρνηση  στη μάχη της φωτιάς, δυστυχώς οι απώλειες ήταν και συνεχίζουν να είναι μεγάλες.

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα και η κοινωνία, τώρα όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη να επικρατήσει ψυχραιμία και να δείξουμε, έμπρακτα όλοι μας αλληλεγγύη στους συνανθρώπους των πληγέντων περιοχών του νομού Αττικής, από τις φονικές πυρκαγιές.

Τούτη τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή, η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων και η ενότητα όλων για την αντιμετώπιση αυτής της ανείπωτης τραγωδίας. Η απόδοση ευθυνών και οι αλληλοκατηγορίες δεν έχουν θέση  τούτη τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. καλεί τα μέλη της Ομοσπονδίας να συνδράμουν με όποιο μέσο τους πληγέντες συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για επιβίωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Σεκεριάδης
Ο Γενικός Γραμματέας Παλαιολόγος Δούρος

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook