Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής απευθύνει Πρόσκληση για Υποβολή Προτάσεων στο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Η δημιουργικότητα και η καινοτομία στην εκπαιδευτική πράξη: με αφετηρία τη μακρόχρονη εμπειρία των Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων» που διοργανώνουν το ΙΕΠ, η ΔΕΠΠΣ και το ΤΕΑΠΗ-ΕΚΠΑ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ

Υποβολή προτάσεων για παρουσιάσεις

Κάθε πρόταση για παρουσίαση θα συνοδεύεται από πλήρες κείμενο σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που επισυνάπτονται και θα αξιολογηθεί μέσω διπλής τυφλής κρίσης. Οι παρουσιάσεις που θα γίνουν δεκτές, μετά την κρίση και τις διορθώσεις που θα ζητηθούν, θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου από συζητητές που θα ορίσει η Οργανωτική Επιτροπή και οι συζητήσεις θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγωγή τελικών συμπερασμάτων.

Η Επιστημονική Επιτροπή θα επιμεληθεί, θα εκδώσει και θα αναρτήσει ηλεκτρονικά τα κείμενα πριν από την πραγματοποίηση του Συνεδρίου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών η Επιστημονική Επιτροπή θα επεξεργαστεί τα πρακτικά των συζητήσεων και θα αναρτήσει ένα τελικό κείμενο Συμπερασμάτων.

Στους συνέδρους θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σημαντικές Ημερομηνίες
Υποβολή εργασιών από 1 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου
Αποτελέσματα κρίσεων μέχρι 5 Οκτωβρίου
Διεξαγωγή Συνεδρίου 2-3 Νοεμβρίου

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις στην ενότητα «Συνέδρια – Ημερίδες»

 

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook