Ανακοινώνονται σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, οι βαθμοί των υποψηφίων προγραμματίζεται να αναρτηθούν μετά τη μία το μεσημέρι σε όλα τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ της χώρας, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ  http://results.it.minedu.gov.gr, όπου όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επισημαίνεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι  τα ονομαστικά στοιχεία του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις στην ενότητα «Πανελλαδικές Εξετάσεις»

 

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Για τα σημαντικότερα νέα των Πανελλαδικών 2018 πατήστε εδώ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook

Υπολογίστε τα μόρια των Πανελλαδικών 2018 με την εφαρμογή του ΥΠΠΕΘ