Έως το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2018 θα αναρτηθούν σταδιακά σε όλα τα σχολεία, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ και των ΕΠΑ.Λ. που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Αναφέρουμε ενδεικτικά τη σχετική ανακοίνωση της ΔΔΕ Φλώρινας:

Σύμφωνα με οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας: Η αποστολή- διακίνηση των αποκομμάτων των τετραδίων και των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, προς εισαγωγή στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, θα ξεκινήσει από τα Βαθμολογικά Κέντρα την Πέμπτη 28-6-2018, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την Παρασκευή 29-6-2018. Την Παρασκευή 29-6-2018 το πρωί ως το μεσημέρι, οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραδώσουν στα ΓΕΛ και στα ΕΠΑΛ της περιοχής ευθύνης τους τα ανάλογα δέματα, ώστε το μεσημέρι της ίδια μέρας οι βαθμοί να αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ.

Για τα σημαντικότερα νέα των Πανελλαδικών 2018 πατήστε εδώ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις στην ενότητα «Πανελλαδικές Εξετάσεις»

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook