Ο πειραματικός χώρος Athens View / Roof Top Art Project επιδιώκει να συστήσει μια ταράτσα μητροπολιτικού κτιρίου στο κέντρο της πόλης ως ένα επίκαιρο και συναρπαστικό αστικό σημείο, ένα καλοκαιρινό εφήμερο χώρο τέχνης.

Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, performances και η ποίηση που προκύπτουν από τα πρωταρχικά υλικά της καλλιτεχνικής δράσης θα αναμετρηθούν με το βλέμμα και τη σκέψη της τέχνης αλλά και με την ατμόσφαιρα της πόλης.

To Athens View είναι ένα νομαδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με εφήμερο κύκλο ζωής (από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο 2018), που θα πραγματοποιηθεί φέτος σε μια καταπληκτική, μεγάλη ταράτσα στο γνωστό σταυροδρόμι Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας. Προτείνοντας καλοκαιρινές βραδιές σύγχρονης τέχνης, ποίησης, performance, video art και μουσικής συνθέτουμε νέες παραγωγές σε ανοιχτή συνεργασία με σύγχρονους καλλιτέχνες στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας την καλλιτεχνική σκηνή της πόλης.

Μέσα από τη δημόσια δράση της μεταμόρφωσης μιας ταράτσας στο κέντρο της πόλης, το κοινό θα γνωρίσει και θα απολαύσει διαφορετικές και άγνωστες όψεις του αστικού τοπίου, θα συμμετάσχει βιωματικά στο ρυθμό της κάθε εκδήλωσης, θα έρθει σε επαφή με νέες καλλιτεχνικές μορφές, με τη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής μετάλλαξης και με τρόπους παρασκευής καταστάσεων.

Athens View / Rooftop Art Project

Athens View
Roof Top Art Project
an urban experiment for
live music | poetry  | video art | dance culture
σημείο 1: Ταράτσα Χαριλάου Τρικούπη 18 και Ακαδημίας / Αθήνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ

SAT. 23/6 ​

FUNDRACAR
10 years high Live concert celebration
https://www.facebook.com/events/602405116800797/

SAT. 30/6

MODULATION
George Apergis + guests / art actions
20 years Modular Expansion Techno anniversary
https://www.facebook.com/events/279710315905089/

Περισσότερες ημερομηνίες και καλλιτεχνικές δράσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι εκδηλώσεις είναι ελεύθερες με προτεινόμενη συνεισφορά για την κάλυψη των εξόδων και την στήριξη των καλλιτεχνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ # ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook