«Φιλοσοφικός Λόγος, Ερωτήσεις Εισαγωγής Σωστό/Λάθος» δωρεάν βοήθημα«Φιλοσοφικός Λόγος, Ερωτήσεις Εισαγωγής Σωστό/Λάθος – Αρχαία Ελληνικά Γ’ Λυκείου»

Δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Άρης Ιωαννίδης
Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Έτος Έκδοσης: 2018, Ιούνιος

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών Γ’ Λυκείου.

Η εισαγωγή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εξέτασης του μαθήματος των Αρχαίων Ελληνικών, σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα παρατηρούμε την τάση να εξετάζονται οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις σε ερωτήσεις εισαγωγής με τη μορφή Σωστό/Λάθος. Για την καλύτερη, λοιπόν, προετοιμασία των υποψηφίων, κρίναμε καλό να συντάξουμε ένα σύντομο οδηγό ερωτήσεων με τη μορφή  Σωστό/Λάθος, προκειμένου να τους βοηθήσουμε στις τελικές τους επαναλήψεις. Στο τέλος κάθε ενότητας παρατίθενται και οι απαντήσεις, ώστε να κρίνει από μόνο του το παιδί το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται, στο συγκεκριμένο κομμάτι εξέτασης.

Κατεβάστε το βιβλίο: «Φιλοσοφικός Λόγος, Ερωτήσεις Εισαγωγής Σωστό/Λάθος»

(Το εκπαιδευτικό υλικό δημοσιεύτηκε τμηματικά, με τη μορφή άρθρων, στον δικτυακό τόπο schooltime.gr, κατά το σχολικό έτος 2017/18).

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Άρης Ιωαννίδης*
Φιλόλογος

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για τα Αρχαία Ελληνικά Λυκείου

1. Αρχαία Α’ Λυκείου, 2. Αρχαία Β’ Λυκείου, 3. Αρχαία Γ’ Λυκείου, 4. Υποστηρικτικό υλικό, 5. Γραμματική, 6. Συντακτικό 7. Άγνωστο κείμενο

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook