Το «The/Saloniki Sound Festival» είναι το νέο μουσικό γεγονός της πόλης της Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα του Soulfood Thessaloniki.

Για πρώτη φορά δημιουργείται στη Θεσσαλονίκη ένα φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους, με παραπάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έναρξη και η πρώτη μέρα του φεστιβάλ αποτελεί μια συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δευτέρα 18 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο  της Παλαιάς Νομαρχίας Θεσσαλονίκης – Βίλα Αλλατίνη

Για πρώτη φορά ανοίγουν οι πόρτες του επιβλητικού κτιρίου για να υποδεχθούν ένα μουσικό φεστιβάλ! Η πρώτη μέρα του the/Saloniki Sound Festival είναι μια ωδή στο λυρισμό και το μαγικό τρόπο που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τον πειραματισμό, με μερικούς από τους πιο ανερχόμενους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής.

The/Saloniki Sound Festival 2018|Day 1| Προαύλιο χώρο Παλιάς Νομαρχίας – Βίλα Αλλατίνη

Larry Gus
Fair Weather Friends showcase w/Tendts, Sworr
DJ Wicked

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 |ΩΡΑ  17:00| ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μουσική Πολιτισμός 

♦ Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime