«Τα σημεία στίξης, Νεοελληνική Γλώσσα/Έκφραση – Έκθεση Γ’ Λυκείου» δωρεάν βοήθημα«Τα σημεία στίξης, Νεοελληνική Γλώσσα/Έκφραση – Έκθεση Γ’ Λυκείου»

Δωρεάν βοήθημα

Συγγραφέας: Άρης Ιωαννίδης
Έκδοση: Εκδόσεις schooltime.gr
Εκδοτική επιμέλεια: Γιώργος Β. Σκάθαρος

Έτος Έκδοσης: 2018, Ιούνιος

Περιγραφή: Εκπαιδευτικό βοήθημα για το μάθημα Νεοελληνική Γλώσσα/Έκφραση – Έκθεση.

Τα σημεία στίξης αποτελούν τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της εξέτασης του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας σε κάθε τάξη του Λυκείου τόσο σε σχολικό, όσο και πανελλαδικό επίπεδο. Άλλωστε, από το Γυμνάσιο ήδη τα παιδιά έρχονται σ’ επαφή μαζί τους, μέσω του συγκεκριμένου μαθήματος. Σκοπός του συγκεκριμένου βιβλίου είναι να συγκεντρώσουμε όλα όσα χρειάζεται ο μαθητής – τρια, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία σε ενδεχόμενη ερώτηση των εξετάσεων. Σε κάθε περίπτωση βέβαια είναι καλό να επισημάνουμε ότι τα κείμενα δεν προσαρμόζονται πάνω στη θεωρία, αλλά το αντίστροφο. Δεν αρκεί, δηλαδή να αποστηθίσουμε απλώς τις λειτουργίες κάποιου σημείου στίξης, αλλά να είμαστε σε θέση να εφαρμόζουμε κάθε φορά ό,τι μάθαμε στο συγκεκριμένο κείμενο.

Κατεβάστε το βιβλίο: «Τα σημεία στίξης, Νεοελληνική Γλώσσα/Έκφραση – Έκθεση Γ’ Λυκείου»

Άδειες: Το ψηφιακό βιβλίο διανέμεται δωρεάν αποκλειστικά από τον δικτυακό τόπο schooltime.gr

Αναδημοσίευση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του έργου (ολική, μερική ή Περιληπτική), με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ή άλλο, χωρίς τη γραπτή άδεια του Εκδότη.

Τα εκπαιδευτικά βοηθήματα των Εκδόσεων schooltime.gr διατίθενται δωρεάν (αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου schooltime.gr) ως προϊόν κοινωνικής προσφοράς των δημιουργών.

Άρης Ιωαννίδης*
Φιλόλογος

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό για την Έκφραση – Έκθεση Λυκείου

1. Έκφραση-Έκθεση Α’ Λυκείου, 2. Έκφραση-Έκθεση Β’ Λυκείου, 3. Έκφραση-Έκθεση Γ’ Λυκείου, 4. Υποστηρικτικό υλικό, 5. Σχεδιαγράμματα, 6. Γραμματική-Συντακτικό

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα μας στο facebook schooltime για να βλέπετε τις σημαντικότερες ειδήσεις στη ροή του schooltime.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε ακόμα

250 Σχεδιαγράμματα Εκθέσεων για την Α’ τη Β’ και τη Γ’ Λυκείου