Η armarolla είναι μία νέα διεθνής περιοδική έκδοση λόγου και τέχνης με έδρα την Κύπρο και την Τσεχία. Επιχειρεί να αναδείξει και να προωθήσει καλλιτέχνες που προέρχονται από την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή ή διεθνείς καλλιτέχνες που η δουλειά τους εστιάζει στις συγκεκριμένες περιοχές, με απώτερο στόχο να λειτουργήσει ως πλατφόρμα επικοινωνίας με τη δυτική καλλιτεχνική παραγωγή. Επιθυμεί να εκδίδει δουλειές οι οποίες εξάπτουν την περιέργεια και πιθανόν να μην συμβαδίζουν με τις δεσπόζουσες τάσεις στην καλλιτεχνική παραγωγή.

Την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 22:00 η armarolla φτάνει στην Αθήνα για ένα πάρτυ γνωριμίας με το αθηναϊκό κοινό γεμάτο ποίηση, λογοτεχνία, μουσική και χορό μέχρι αργά!

Τη μουσική της βραδιάς επιμελείται ο Μάνος Παναγόπουλος.

H armarolla εκδίδεται στα αγγλικά.

Το πρώτο τεύχος συμπεριλαμβάνει τα έργα των: GALE ACUFF, GLEN ARMSTRONG, PHILLIP BANNOWSKY, AMY BASKIN, LANA BELLA, ROBERT BEVERIDGE, ELISABETH BLAIR, ACE BOGGESS, R. BREMNER, ALAN BRITT, MARILYN CAVICCHIA, WILLIAM DORESKI, EVA FERRY, HOWIE GOOD, AHMET HAŞIM, MOHAMMAD SHAFIQUL ISLAM, SPYROS KAZANTZIS, HIRAM LAREW, BRANDON MARLON, JOAN McNERNEY, ANDREA MOORHEAD, SEAN MURPHY, IZZY ONEIRIC, TOM PESCATORE, DREW PISARRA, EUGENE POLONSKY, JOELLE REBEIZ, MIRIAM SAGAN, JANETTE SCHAFER, JUDY SHEPPS BATTLE, DONNY SMITH, SARAH WASHBURN THORNTON & CHANG WEN.

Θα διατίθενται αντίτυπα του πρώτου τεύχους για αυτούς που θέλουν να το αποκτήσουν το βράδυ της εκδήλωσης.

armarolla
Σχετικά με τον εκδότη:

Ο Στέλιος Χατζηθωμάς (γ. 1990, Κύπρος) είναι ένας διεπιστημονικός καλλιτέχνης του οποίου η δουλειά εκτείνεται σε, και πειραματίζεται με διαφορετικά είδη και μέσα. Δουλεύει κυρίως με το κείμενο, την ομιλία, τον ήχο, και τα νέα μέσα. Η τέχνη του επιδιώκει να επικοινωνήσει συνειδητές/ασυνείδητες αφηγήσεις, να διερευνήσει το υπαρξιακό, και να αντιμετωπίσει το μηδενιστικό. Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά, στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατες / προσεχείς συμμετοχές: Φόρος Τιμής στον Γ.Σεφέρη: Μια έκθεση με βιβλία καλλιτεχνών – Μουσεία Παγκυπρίου Γυμνασίου, 2017, Imago MundiΣυλλογή Ιδρύματος Benetton, 2018.

Πολιτισμός 

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime

Ακολουθήστε μας στο facebook