Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ / Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα «Η επιμόρφωση στην τάξη: το σχολείο διδάσκεται και αλλάζει».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 (10:00 – 14:00) στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace(Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη) στη Θεσσαλονίκη και απευθύνεται σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης. Για τη συμμετοχή στην ημερίδα απαιτείται συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής (https://goo.gl/forms/Htv7PlePxF7F4m2j2) το αργότερο έως τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Σημειώνεται ότι η ΕΜΣ/ΙΚΥ δεν καλύπτει έξοδα μετακίνησης για συμμετοχή στην ημερίδα.

Πρόκειται για την πρώτη ημερίδα που διοργανώνει η Εθνική Μονάδα – Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών με έμφαση στην αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της Βασικής Δράσης 1 του τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης. Στόχος της είναι να δώσει το λόγο σε εκπαιδευτικούς που έχουν εμπλουτίσει τη διδακτική τους πρακτική με την οπτική και τα εργαλεία που τους παρείχε η επιμόρφωση που έλαβαν προκειμένου τα σχολεία που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν ή ήδη υλοποιούν προγράμματα Μαθησιακής Κινητικότητας προσωπικού σχολικής εκπαίδευσης να αντιληφθούν ότι βασικός ποιοτικός δείκτης αποτίμησης του αποτελέσματος της επιμόρφωσης είναι η ένταση και η διάρκεια της επίδρασής της στο μαθητικό πληθυσμό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Ημερίδας

Συνέδρια – Ημερίδες # Εκπαιδευτικά νέα

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook επιλέγοντας τον σύνδεσμο • schooltime

Ακολουθήστε μας στο facebook