Το SNFestival είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευσης, με ελεύθερη είσοδο, το οποίο διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων ετών, τo SNFestival επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στην πόλη· ανοίγει το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018 και κλείνει μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 24 Ιουνίου. 

Μουσική, χορός, θέατρο, σύγχρονη τέχνη, αθλητισμός, παιχνίδια, performances και ομιλίες συνθέτουν το σκηνικό της φετινής διοργάνωσης που απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και ενδιαφερόντων.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής, θα δώσουν και φέτος το παρόν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ του καλοκαιριού. Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες του John Cale & Band, των Animal Collective, των Στέρεο Νόβα, της Lianne La Havas αλλά και οι live εμφανίσεις της  Άννας Βίσση και των Onirama έρχονται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για να ξεσηκώσουν το κοινό του SNFestival, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Από τον χώρο της κλασικής και σύγχρονης μουσικής ξεχωρίζει η εμφάνιση τηςJoyce DiDonato, το “ζωντανό ντοκιμαντέρ” των Sam Green και Joe Bini για το εμβληματικό Kronos Quartet, του διάσημου έργου Drone Mass του πρόωρα χαμένου Ισλανδού συνθέτη, Jóhann Jóhannsson, από το American Contemporary Music Ensemble και το Theater of Voices αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια των Beatles και του Elvis Presley από τους Μουσικούς της Καμεράτα, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου.

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Πολιτισμός

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας στο facebook επιλέγοντας τον σύνδεσμο • schooltime

Ακολουθήστε μας στο facebook