Η παιδική διαδικτυακή σειρά «Ο Θησαυρός στην ρίζα του Δέντρου της Γης» φιλοδοξεί να γίνει μία ελληνική σειρά animation που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των μικρών φίλων αλλά και των μεγάλων για την παραγωγή ελληνικού animation.

H vktoons σε συνεργασία με τα mabrida studios της οικογένειας Σοφιανού και τον Αργύρη Παυλίδη προσπαθεί να προχωρήσει στην παραγωγή της και για αυτό έχει εκστρατεία crowdfunding χρηματοδότησής της στην πλατφόρμα indiegogo. Η Εκστρατεία ολοκληρώνεται στις 12 Μαίου και αυτό σημαίνει πως επείγει η συνδρομή κάθε ενδιαφερόμενου!

Επιτυχία – οικονομική και όχι μόνο – αυτής της εκστρατείας θα σηματοδοτήσει μία νέα σελίδα στο ελληνικό animation, καθώς θα δείξει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ένα ευρύτερο κοινό, εντός και εκτός συνόρων, κάτι που θα λειτουργήσει ανασχετικά στην μετανάστευση Ελλήνων δημιουργών αλλά και θα οδηγήσει στην δημιουργία στούντιο στην Ελλάδα.

Η σειρά απευθύνεται στις ηλικίες έως 10 ετών και αφορά στο ταξίδι ενός ξωτικού (του Ανθού), ενός καλικάντζαρου (του Σπιθουράκια), ενός διαβολάκου (του Σηρ), ενός αγγέλου (του Ομαήλ) και του αρχαίου θεού Πάνα για να βρουν το Δέντρο που συγκρατεί την Γη στην θέση της. Στην ρίζα αυτού του Δέντρου βρίσκεται ένας Θησαυρός που θα λύσει τα προβλήματα της ανθρωπότητας!

Ο σύνδεσμος στο indiegogo είναι ο εξής:  https://igg.me/at/Thisavros

Η προσπάθεια γίνεται στο πλαίσιο της ανάγκης ενίσχυσης της ελληνικής δημιουργίας στο αντικείμενο του animation. Περισσότερα για την vktoons είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα http://vktoons.com/el/arxiki/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ:

Τηλέφωνο: 6978592381

Emails: [email protected], [email protected]

Πολιτισμός # Ροή ειδήσεων

♦ Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο • schooltime

Ακολουθήστε μας στο facebook

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς