Με εκπροσώπους των ΔΣ των Επιστημονικών Ενώσεων των εκπαιδευτικών των φυσικών επιστημών (Ένωση Ελλήνων Φυσικών,Ένωση Ελλήνων Χημικών, Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων  και Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων) συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΥΠΠΕΘ, η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα από όλες τις πλευρές. Αναπτύχθηκε πλούσιος διάλογος για τα θέματα διδασκαλίας των φυσικών επιστημών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τονίστηκε η σημασία τους στο σχολικό πρόγραμμα. Έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα διάφορα εκπαιδευτικά θέματα, όπως ο χαρακτήρας του λυκείου, οι επιπτώσεις του εξεταστικού συστήματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στην εκπαιδευτική διαδικασία κ.ά.

Ο υπουργός τόνισε την αναγκαιότητα της συνέχισης του διαλόγου ανάμεσα στο Υπουργείο και τις επιστημονικές ενώσεις, ο οποίος και προσδιορίστηκε για το αμέσως επόμενο διάστημα.

# Ροή ειδήσεων # Εκπαιδευτικά νέα 

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο • schooltime