Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, είχε σήμερα Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος  Γαβρόγλου. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο σε πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα, συζητήθηκαν σειρά εκπαιδευτικών θεμάτων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε για την καλή πορεία της εφαρμογής του νόμου για τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση στη Λάρισα. Στη συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση της πρώην Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής για την οποία ο δήμαρχος κατέθεσε αξιόλογες ιδέες και προτάσεις.

Όσον αφορά, τέλος, την πορεία των συζητήσεων για τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, ένα εγχείρημα σημαντικό κυρίως για την ανάπτυξη των δύο Περιφερειών, ο Υπουργός σημείωσε ότι το πόρισμα της Επιτροπής ολοκληρώνεται στα τέλη Απριλίου και θα ακολουθήσει ευρεία διαβούλευση.

# Ροή ειδήσεων # Εκπαιδευτικά νέα 

♦ Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο • schooltime