Δημιουργός πλήθους παρουσιάσεων που αφορούν Fados, Γαλλικά τραγούδια, Τάγκο του Piazzolla, o André Maia επανέρχεται με μία νέα πρόταση: Η ομορφιά της Πορτογαλικής γλώσσας τραγουδισμένη και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού – FADO και BOSSA NOVA. Με μία εξαιρετική νέα μπάντα, ο André Maia ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για να μας ταξιδέψει και να μας πάρει μαζί του σε ένα μαγικό κόσμο ήχων, ποιητικότητας και ευαισθησίας.

Ο André Maia είναι ένας πολύ γνωστός Πορτογάλος ηθοποιός και τραγουδιστής που ζει στην Αθήνα από το 2009. Το υπόβαθρο που φέρει λόγω της υποκριτικής του τέχνης και της πολύχρονης εμπειρίας του τον καθιστά κάτι παραπάνω από απλά ικανό  να εκφράζεται όχι μόνο με τη φωνή του όταν τραγουδά επί σκηνής . Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των τραγουδιών του ,όλο του το σώμα τραγουδά με την ψυχή του προτεταμένη σε μια συνεχή επικοινωνία με το κοινό που τον παρακολουθεί.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 16€.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Παρασκευή 2 Μαρτίου στις 21:30 στον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24.

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

Περισσότερες ειδήσεις στις ενότητες • Μουσική  Πολιτισμός 

 Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο  schooltime