Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, θα διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα για τα Ευρωπαϊκά Ανταγωνιστικά Προγράμματα Creative Europe, EaSI, Europe for Citizens, Media, Horizon 2020, και LIFE, την Πέμπτη 15/3/2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η εν λόγω ημερίδα πραγματοποιείται με σκοπό την οριζόντια ενημέρωση δημόσιων και ιδιωτικών φορέων αναφορικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία από τα αρμόδια Εθνικά Σημεία Επαφής, καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών και συνεργιών προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο τόπος διεξαγωγής της Ημερίδας θα είναι το ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL, αίθουσα ILISSOS, και ώρα έναρξης εργασιών της ημερίδας 10:00 πμ.

Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ στο προσεχές διάστημα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο https://goo.gl/forms/uGfu8BUAYVL2XWVk1 έως την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018.

• Συνέδρια – Ημερίδες • Εκπαιδευτικά νέα

♦ Αν θέλετε να ενημερώνεστε μέσω facebook για όλες τις νέες δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τη σελίδα μας επιλέγοντας τον σύνδεσμο: schooltime